MAJLIS SOLAT HAJAT DAN BACAAN YAASIN SEMPENA PEPERIKSAAN PT3, SPM DAN STPM TAHUN 2018 INI DI MASJID UPM | UNIVERSITY ISLAMIC CENTRE
» NEWS » MAJLIS SOLAT HAJAT DAN BACAAN YAASIN SEMPENA PEPERIKSAAN PT3, SPM DAN STPM TAHUN 2018 INI DI MASJID UPM

Sekitar majlis solat hajat dan bacaan Yaasin Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Serdang telah diadakan pada hari Khamis, 28 September 2018 sempena peperiksaan PT3, SPM dan STPM tahun 2018 ini di Masjid UPM. Majlis ini telah bermula seawal jam 7.00 malam dan berakhir pada jam 9.30 malam. Majlis ini dimulakan dengan solat Maghrib berjemaah, bacaan Yaasin, solat Isyak dan solat Hajat yang diimamkan oleh Ustaz Muhammad Norhisyam bin Nordin, Imam Masjid UPM. Kemudian majlis diteruskan lagi dengan ceramah motivasi bersama ibubapa dan calon PT3, SPM dan STPM yang disampaikan oleh Ustaz Alzasha Illiyyin bin Zainal, Pegawai Hal Ehwal Islam, Pusat Islam Universiti.

Sekitar majlis solat hajat dan bacaan Yaasin Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Serdang telah diadakan pada hari Khamis, 28 September 2018 sempena peperiksaan PT3, SPM dan STPM tahun 2018 ini di Masjid UPM. Majlis ini telah bermula seawal jam 7.00 malam dan berakhir pada jam 9.30 malam. Majlis ini dimulakan dengan solat Maghrib berjemaah, bacaan Yaasin, solat Isyak dan solat Hajat yang diimamkan oleh Ustaz Muhammad Norhisyam bin Nordin, Imam Masjid UPM. Kemudian majlis diteruskan lagi dengan ceramah motivasi bersama ibubapa dan calon PT3, SPM dan STPM yang disampaikan oleh Ustaz Alzasha Illiyyin bin Zainal, Pegawai Hal Ehwal Islam, Pusat Islam Universiti.

Date of Input: 02/10/2018 | Updated: 02/10/2018 | fahmi_mukhid

SXDdDA0~