Kata Aluan Pengarah | UNIVERSITY ISLAMIC CENTRE
» ABOUT US » FROM THE DIRECTORS DESK » Kata Aluan Pengarah

Kata Aluan Pengarah

 

assalamualaikum  w.b.t & Salam Negaraku Malaysia.

Terlebih dahulu, saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih atas kunjungan anda ke laman web Pusat Islam Universiti (PIU) ini. Laman web ini diwujudkan sebagai medium untuk orang ramai khususnya warga UPM Dan Masyarakat untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan PIU. Pihak kami berbesar hati dan berharap maklumat yang terkandung di dalam laman web ini dapat dimanfaatkan oleh para pengunjung dan kami amat mengalu-alukan sebarang cadangan dan penambahbaikan daripada anda.

PIU yang ditubuhkan pada 1 Oktober 1987 berperanan melaksanankan penyampaian perkhidmatan keagamaan, kerohanian serta pengisian-pengisian agama kepada mahasiswa dan mahasiswi serta seluruh warga UPM serta masyarakat sekitar.

Saya juga bersyukur ke hadrat Allah S.W.T. , kerana dengan izin Nya, Laman Web Pusat Islam (PIU) ini dapat dibina untuk tatapan dan dimanfaatkan oleh semua. Saya merakamkan setinggi-tinggi tahniah kepada semua kakitangan yang turut menyumbangkan tenaga dan idea bagi membina Laman Web ini. Usaha gigih dan konsisten yang ditunjukkan oleh kakitangan yang terdiri daripada pegawai-pegawai Pusat Islam dan Pusat Pembangunan Masyarakat dan Komuniti (IDEC) wajar diberikan penghargaan dalam menghasilkan laman web yang efektif ini. Laman web ini diharapkan dapat menjadi jambatan yang menghubungkan Pusat Islam Universiti (PIU) dengan warga kampus khususnya dan masyarakat luar umumnya, di samping menjadikan sebagai salah satu saluran penyebaran maklumat dan medan dakwah serta mengembangkan ajaran agama yang suci ini ke segenap alam.

Akhir kata, besar harapan saya, pengunjung di laman web ini dapat memanfaatkan segala maklumat yang terkandung di sini dan sekiranya terdapat maklumat yang ingin dikongsikan kepada kami sangat dialu-alukan.

Sekian, Terima Kasih

"BERILMU BERBAKTI"

Tuan Hj. Mat Razi Abdullah

Pengarah Pusat Islam

Universiti Putra Malaysia

Updated:: 18/08/2020 [fahmi_mukhid]

MEDIA SHARING

UNIVERSITY ISLAMIC CENTRE
Universiti Putra Malaysia
43400 UPM Serdang
Selangor Darul Ehsan
0397698588
0397693640
BUKSLAi~