HALAQAH ILMIAH PUSAT ISLAM: FIQH KORBAN. | PUSAT ISLAM UNIVERSITI
» BERITA » HALAQAH ILMIAH PUSAT ISLAM: FIQH KORBAN.

HALAQAH ILMIAH PUSAT ISLAM: FIQH KORBAN.

Alhamdulillah, pada hari ini (31 Julai 2019) Pusat Islam Universiti menganjurkan Halaqah Ilmiah Pusat Islam Universiti siri 4/2019: Fiqh Korban bertempat di Dewan Khawarizmi, Pusat Islam Universiti. Halaqah ini telah dihadiri seramai 70 orang peserta di kalangan warga UPM serta masyarakat sekitar Serdang. Perkongsian tentang fiqh korban telah disampaikan oleh Prof. Madya Dr Mohd Sukki bin Othman, Pensyarah Kanan, Jabatan Bahasa Asing, Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, UPM serta merupakan selebriti TV dan radio. Halaqah ini membahaskan tentang persediaan ilmu kita dalam menghadapi ibadah korban dengan lebih baik dan seterusnya menjadikan kita semua hamba-hamba Allah s.w.t yang bertaqwa. Semoga ilmu yang disampaikan dapat memberi manfaat kepada peserta yang hadir.

Tarikh Input: 05/08/2019 | Kemaskini: 10/09/2019 | izmalm.mr

SXEUNAQ~