KUNJUNGAN HORMAT DAN LAWATAN PENANDA ARAS MASJID AL-AZHAR KOLEJ UNIVERSITI ISLAM ANTARABANGSA SELANGOR KE PUSAT ISLAM UPM. | UNIVERSITY ISLAMIC CENTRE
» NEWS » KUNJUNGAN HORMAT DAN LAWATAN PENANDA ARAS MASJID AL-AZHAR KOLEJ UNIVERSITI ISLAM ANTARABANGSA SELANGOR KE PUSAT ISLAM UPM.

KUNJUNGAN HORMAT DAN LAWATAN PENANDA ARAS MASJID AL-AZHAR KOLEJ UNIVERSITI ISLAM ANTARABANGSA SELANGOR KE PUSAT ISLAM UPM.

SERDANG , 22 Februari - Telah berlangsung sesi lawatan penanda aras (benchmarking) pihak Masjid Al-Azhar Kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor (KUIS) ke Pusat Islam Universiti Putra Malaysia (UPM).
Delegasi yang mewakili Masjid Al-Azhar yang diketuai oleh YBrs Ustaz Mohd Rasyidi Ali, Timb Nazir, En Muhammad Afif Irfan, Bendahari, Encik Ahmad Yani Ismail, pemeriksa kira-kira dan En Mohamad Hanafi Ismail, Penolong Bendahari Masjid Al-Azhar. Bagi pihak Pusat Islam UPM di wakili oleh Pengarah Pusat Islam, Ustaz Zuhaimi Abd Rahim dan juga beberapa pegawai Pusat Islam.
 
Tujuan lawatan ini adalah untuk mengeratkan silaturahim antara Pusat Islam UPM dan Masjid Al-Azhar KUIS di samping untuk menimba pengalaman, pengetahuan dan berkongsi kepakaran berkaitan hal ehwal tadbir urus kewangan Masjid Universiti.
 
Semoga hasil daripada kunjugan hormat ini, hubungan dua hala di antara Masjid Al-Azhar KUIS dan Pusat Islam UPM akan terus berkekalan dan saling membantu dalam mencapai ke arah masjid institusi yg lebih baik.

Date of Input: 23/02/2023 | Updated: 23/02/2023 | asmunir

MEDIA SHARING

UNIVERSITY ISLAMIC CENTRE
Universiti Putra Malaysia
43400 UPM Serdang
Selangor Darul Ehsan
0397698588
0397693640
BWKDEAe:04:39