LAWATAN DAN PERKONGSIAN OLEH MASJID TAMAN TEMERLOH JAYA KE PUSAT ISLAM UNIVERSITI DAN MASJID UPM | UNIVERSITY ISLAMIC CENTRE
» NEWS » LAWATAN DAN PERKONGSIAN OLEH MASJID TAMAN TEMERLOH JAYA KE PUSAT ISLAM UNIVERSITI DAN MASJID UPM

PUSAT ISLAM UPM,02 September- Lawatan dan perkongsian pengalaman Masjid Taman Temerloh Jaya oleh Pengerusi Masjid, Ybhg Dr. Hj Abdullah bin Hj Ismail bertempat di Pusat Islam Universiti,UPM dan Masjid UPM.

Seramai lebih kurang 40 orang jemaah yang hadir dari Masjid Taman Temerloh Jaya ke Pusat Islam UPM. Perkongsian yang disampaikan tersebut memfokuskan kepada pengimarahan masjid dan aktiviti-aktiviti yang di jalankan oleh Masjid Taman Temerloh Jaya.

Sebelum pulang ke Pahang, para jemaah di bawa ke Muzium Warisan Melayu,FBMK UPM untuk melihat sendiri galeri seni melayu yang terdapat disana.

Date of Input: 05/09/2022 | Updated: 05/09/2022 | asmunir

SXDdPA1~