LAWATAN PENANDA ARAS PUSAT ISLAM UNISZA KE PUSAT ISLAM UPM | PUSAT ISLAM UNIVERSITI
» BERITA » LAWATAN PENANDA ARAS PUSAT ISLAM UNISZA KE PUSAT ISLAM UPM

LAWATAN PENANDA ARAS PUSAT ISLAM UNISZA KE PUSAT ISLAM UPM

SERDANG, 07 MAC - Pusat Islam Universiti menerima kunjungan penanda aras dari Pusat Islam Universiti Sultan Zainal Abidin (UniSZA), Terengganu.
Rombongan UniSZA telah diketuai Encik Mohd Sayuti bin Yahya, Pengarah Pusat Islam, UniSZA dan disertai pegawai-pegawai Pusat Islam UniSZA yang lain.

Dalam lawatan ini,Ustaz Zuhaimi Abd Rahim, Pengarah Pusat Islam UPM telah berkongsi maklumat berkaitan informasi masjid, struktur organisasi serta pelan strategik bagi Pusat Islam UPM. Selepas daripada pembentangan oleh Pengarah Pusat Islam, deligasi UniSZA di bawa untuk melihat sekitar kawasan Masjid UPM.
Semoga hasil daripada kunjugan hormat ini, hubungan dua hala di antara Pusat Islam UniSZA dan Pusat Islam UPM akan terus berkekalan dan saling membantu dalam mencapai ke arah masjid institusi yg lebih baik.

Tarikh Input: 12/03/2024 | Kemaskini: 12/03/2024 | asmunir

SXEbRAI~