Sumbangan Kelab Kebajikan Pusat Islam Kepada Staf Yang Mengalami Kemalangan Jalan Raya | UNIVERSITY ISLAMIC CENTRE
» NEWS » Sumbangan Kelab Kebajikan Pusat Islam kepada staf yang mengalami kemalangan jalan raya

Serdang,30 Mei - Pusat Islam UPM menerima perkabaran mengenai seorang staf Pusat Islam dan isteri yang mengalami kemalangan jalan raya ketika perjalanan ke tempat kerja,pagi semalam.

Dengan perkabaran tersebut,Kelab Kebajikan Sosial dan Rekreasi (KKSR) Pusat Islam UPM, prihatin dengan menyampaikan sumbangan kepada staf yang terlibat. Sumbangan tersebut di sampaikan oleh Ustaz Mohamad Aiman Ahmad Zahidi selaku pengerusi kelab Pusat Islam.

Pengarah Pusat Islam juga turut bersama melawat staf tersebut yang telah di tempatkan di wad Hospital Sultan Abdul Aziz Shah, UPM.

Date of Input: 30/05/2023 | Updated: 30/05/2023 | asmunir

SXEaVAC~