KURSUS PEMBANGUNAN PROFESIONALISME PENOLONG PEGAWAI DAN PEMBANTU HAL EHWAL ISLAM | UNIVERSITY ISLAMIC CENTRE
» NEWS » KURSUS PEMBANGUNAN PROFESIONALISME PENOLONG PEGAWAI DAN PEMBANTU HAL EHWAL ISLAM

KUAH, 24 FEBRUARI 2022 – Seramai empat (4) orang staf mewakili staf Pusat Islam UPM menyertai program yang disertai oleh staf dari pelbagai Pusat-Pusat Islam Universiti seluruh Malaysia iaitu Kursus Pembangunan Profesionalisme Penolong Pegawai dan Pembantu Hal Ehwal Islam disini.

Kursus telah berlangsung di de Baron Resort Kuah, Langkawi selama dua hari bermula 24-26 februari 2022 anjuran Pusat Islam Universiti Utara Malaysia dan Jawatankuasa Hal Ehwal Islam Institut Pengajian Tinggi Malaysia (JAHEIS)

Pelbagai pendedahan dan aktiviti dijalankan selama kursus tersebut antaranya program dibimbing Bersama oleh Prof Madya Dr Aminuddin Ruskam, Pengurusi JAHEIS. Dan Dr. Mohd Arif Bin Hj Mohd Noor, Pengurus QS Alpha Terapi & Traning.

Majis telah berakhir pada hari sabtu 26 hb februari 2022 dengan bacaan doa selamat dibimbingi oleh Ustaz Mohd Yusnaidi Bin Md. Sabri, Timbalan Pengarah Pusat Islam UUM, jam 12.30 pm.

KUAH, 24 FEBRUARI 2022 – Seramai empat (4) orang staf Pusat Islam UPM telah mewakili  staf dari pelbagai pusat islam universiti menyetai Kursus Pembangunan Profesionalisme Penolong Pegawai dan Pembantu Hal Ehwal Islam disini.

Date of Input: 02/03/2022 | Updated: 03/03/2022 | fahmi_mukhid

SXEVAAN~