MUSIBAH KEBAKARAN | UNIVERSITY ISLAMIC CENTRE
» NEWS » MUSIBAH KEBAKARAN

MUSIBAH KEBAKARAN

TAMAN KENARI, KAJANG, 11 Februari 2022 – Satu musibah kebakaran rumah telah menimpa salah seorang Staf UPM Puan Zenaida Zenon dari Fakulti Rekabentuk Dan Seni Bena UPM disini, kejadian kebakaran berlaku pada Sabtu hari tersebut, Wakil pihak UPM, Felo Bersekutu Kebajikan dan Perhubungan Pejabat Naib Canselordengan Kerjasama Persatuan Pentadbir UPM diketuai oleh Ketua Persatuan merangkap Pengarah Pusat Islam Ustaz Zuhaimi Abd Rahim Bersama Pengarah WAZAN UPM Prof. Madya Dr. Mohd Daud Awang juga dari pihak Sahabat Masjid Upm En. Bukirman, telah sama-sama bergegas memberi bantuan dan semangat kepada beliau dan keluarga. Beliau dan keluarga diberikan penempatan sementara di rumah homestay yang di biayai oleh Masjid berdekatan.

Date of Input: 14/02/2022 | Updated: 17/02/2022 | fahmi_mukhid

SXDdIAw~